AMACIMIZ

Dünyadaki Yeriniz Neresi?

EC'de bunu bulmanıza yardımcı olabiliriz; çünkü iletişim yoluyla bağ kurmanın önemini biliyoruz. Doğru kelimeleri, doğru zamanda ve doğru şekilde kullanmanın yeni fırsatlar dünyasına kapılar açabileceğinin farkındayız.

Dünya dili İngilizcede akıcı konuşabilmek insanlarla bağlantılarınızda size özgüven verir; ve bu bağlantılarla yeni insanlar ve yeni fikirler hayatınızı değiştirebilir.

Misyonumuz, öğrencilerin küresel bir toplulukta başarılı olmalarına yardımcı olmaktır, ve amacımız bağlı olduğunuz topluma tam olarak dahil olabilmeniz için size doğru dil becerilerini sunmaktır.

İngilizce öğrenme kararınız son derece akıllıca bir seçim. Çevrenizdeki her şey hakkında yeni bir anlayış kazanacak ve iyi biçimde konuşabilme ve kendinizi ifade edebilme yeteneğinizle kendinize güvenle hareket edebileceksiniz.

Sizin kararlılığınızdan ilham alıyoruz ve siz de EC'den ilham alacaksınız. Okullarımızın her birinde, her adımda sizinle birlikte çalışan eğitmenler, aynı dil hedeflerine sahip sınıf arkadaşları ve EC deneyiminizin istisnai olması için çalışan destek ekibimizi bulacaksınız.

Araştırmalarımız, başarınız için sınıf içinde ve dışında neler yapılması gerektiğini bize gösterdi ve biz de bu bilgiyi, en son öğrenim tekniklerinin kullanılması talimatları vermekten, doğal ışık alan ve ileri teknoloji ile donatılmış şık ve rahat okullarda eğitim vermeye kadar, tüm çalışmalarımıza uygularız. 140'dan fazla ülkeden gelen ve sizin gibi düşünen öğrenciler ile çevrili olacaksınız, bu da ömür boyu sürecek ilişkiler kurmanız için sonsuz fırsatlar anlamına gelir.

Geleceğinize yatırım yapıyorsunuz ve biz de sizin başarılı olmanızı istiyoruz. Böylece kendinizi nasıl iyi ifade edeceğinizi öğrenerek bu dünyada kendinize bir yer edinebilirsiniz.

İster bir üniversiteye gitmek, isterseniz hayalinizdeki işe başvurmak isteyin, ya da en basitinden güvenle İngilizce konuşabiliyor olmayı dileyin, size güç vermek ve sizin bu yeni yaşantınızla bağlantı kurmanız için buradayız.

Muhteşem Okullar

Maceranızın başlamasına hazır mısınız? Amerika, Kanada, İngiltere, İrlanda, Malta ve Güney Afrika'da yer alan, dünyanın en heyecan verici şehirlerinden birini seçin ve inanılmaz bir yaşam deneyimine hazır olun. New York'un Times Meydanı'ndan Miami'nin Güney Sahiline, Kanada'nın harika göllerinden Malta'nın güneşli adalarına kadar, aksiyonun kalbindeki EC okulunuzun nasıl etkin bir eğitim verdiğini keşfedin.

Sınıflarınız, gerek beyaz tahta (IWBs) gerekse dokunmatik ekran TV'ler olsun, en son eğitim teknolojisiyle donatılmıştır. Kütüphanelerin ihtiyacınız olan bilgiyle dopdolu olduğunu görecek, öğrenci salonlarında ve bireysel çalışma alanlarında pratikler yapabileceksiniz. Ücretsiz Wi-Fi ve internete bağlı pek çok bilgisayar yoluyla çevrimiçi çalışabilir, aileniz ve arkadaşlarınızla iletişim içinde olabilirsiniz.

Siz hangi EC varış noktasını tercih ediyorsunuz?

ABD: Boston, New York, New York 30+, Washington DC, San Diego, San Francisco, Los Angeles, Miami

KANADA: Montreal, Toronto, Toronto 30+, Vancouver

İNGİLTERE: Londra, Londra 30+, Oxford, Cambridge, Brighton, Bristol, Manchester

İRLANDA: Dublin, Dublin 30+

MALTA: Malta, Malta 30+

GÜNEY AFRİKA: Cape Town

Akademik Yolculuğunuz

EC akademik yolculuğunuz kursa kaydınızı yaptırdığınız anda başlar. Uluslararası standartlara uygun şekilde yapılandırılmış, ancak ihtiyaçlarınızı
karşılamak üzere kişiselleştirilmiş bir müfredata erişim sağlayacaksınız. Sonuçlarınız gerçek ve ölçülebilir olacaktır.

Tamamen Eşleştirilmiş Eğitim: Programı uluslararası dil eğitim kriteri olarak kabul gören Avrupa Ortak Dil Çerçevesinde dünya standartlarıyla eşlendirilmiştir ve buna göre tasarlanmıştır.

Belirlenmiş Öğrenim Hedefleri: size her seviye için gereken belirli beceri ve yetenekleri açık bir şekilde sunar; siz de tam olarak ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz.

Sonuç Odaklı Öğrenim: dersler, aktiviteler, ev ödevleri ve kişisel yönlerinizle birlikte bireysel çalışmalarınız ve sınıf dışında devam eden pratikleriniz her bir seviye boyunca size rehberlik edecek.

Düzenli Değerlendirmeler: her hafta sınıfta ve her beş haftada bir genel olarak gelişiminiz değerlendirilir; böylece siz ve öğretmeniniz iyileştirmeye en çok ihtiyaç duyduğunuz alanlara odaklanabilirsiniz.

AKADEMİK METODOLOJİMİZ ŞUNLARI İÇERİR:

ÖZGÜN İLETİŞİM

Yazılı ve sözlü iletişimin önemini vurgulayan İletişimsel Yaklaşım ve gerçek hayattaki durumlarda iletişim kurabilmek için gerek duyduğunuz dil aracılığıyla öğreneceksiniz. İngilizcenin sistemini ve dilin nasıl bir işleyişe sahip olduğunu anlayacak; İngiliz dil becerilerinizi günlük ortamlarda, gerçek hayata dair işler yaparken kullanacaksınız.

NET VE AÇIK HEDEFLER

Dersleriniz, size gelişiminiz için net sonuçlar sunacak olan 'yol haritası' eşliğinde kısa, öz ve ölçülebilir öğrenim hedefleri içerir. Her bir dersin ve eğitim haftasının sonunda neyi başardığınızı düşünme fırsatınız olacak, eğitmenleriniz de size geri dönüşümler yaparak ihtiyacınız olan alanlarda size ekstra destek vereceklerdir.

KİŞİSEL GERİ BİLDİRİM

Öğretmeniniz size, doğru yapıları ve İngilizce'nin en uygun kullanımlarını öğrenmenize yardımcı olurken, dil becerilerinizdeki hatalarınızı düzeltebilmeniz için de bireysel geri bildirimlerde bulunacaktır. Başarılı olabilmeniz için öğretmeniniz eğitim ihtiyaçlarınızı, sizin ana diliniz, kültürel geçmişiniz ve daha önceki dil eğitiminiz gibi durumları göz önünde bulundurarak değerlendirecektir.

REHBER EŞLİĞİNDE İLERLEME

Performansınız, eğitim hedeflerinize giden yolda olduğunuzdan emin olmanız için, öğretmenleriniz ve akademik ekibiniz tarafından aktif olarak izlenir. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anda, hedefiniz doğrultusunda size destek ve rehberlik sağlamak üzere hazır bulunurlar.

KÜLTÜREL FARKINDALIK

EC ailesi sizin kültürel alt yapınıza karşı oldukça duyarlıdır. Personelimiz size en iyi kişisel desteği nasıl sağlayacakları konusunda sürekli eğitim almaktadırlar.

SÜREGELEN ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME

EC akademik ekibiniz kendini size en yeni öğrenim tekniklerini sunmaya adamıştır. Ekip, sınıfta ve değerlendirilmenizde en etkili metodolojilerin kullanıldığından emin olmak için sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye dahil olurlar. Deneyiminizi zenginleştirmek için ileri teknoloji tüm sistemlerimize entegre edilmiştir. EC'de, çevrimiçi test yoluyla öğrencinin öğrenimi hakkında veri toplarız ve bu veriler, eğitim yolculuğunuzun sürekli olarak gözden geçirilmesi amacıyla, hedeflenen ders programını geliştirme ve kurs iyileştirmeleri için özenle kullanılır.

ÖĞRENME ŞEKLİNİZ

Her dersin başında, öğretmeniniz size dersin amacını açıklayacak. Ders boyunca gerçek hayata dair görevleri, özgün bir konu çerçevesinde tamamlayacak dil becerileri edinecek ve bunları uygulayacaksınız. Bu yeni dili pratik yaparak ve sınıf arkadaşlarınızla konuşarak öğrenirsiniz. Öğretmenleriniz, dili kullanmanız ve ödevlerinizdeki performansınız konusunda size geri bildirimler yapacaklardır. Dersin sonunda öğretmeniniz amaçları tekrar gözden geçirecek, böylece ne kadar gelişim gösterdiğinizi anlayacaksınız. Sınıftan çıktıktan sonra da öğrenim devam eder. Sınıfta öğrendiklerinizi tekrar edeceğiniz, ve gerçek sohbetlerle pratik yapacağınız belirli ev ödevleriniz olacak.

EC ONLINE

Kaydınızı yaptırdığınız andan ayrıldığınız güne kadar, gelişiminizi kontrol etmenize yardımcı olacak, kişisel eğitim aracınız olan EC Online erişimine sahip olacaksınız.

EC Online ile başlangıç seviyenizi test edebilir, ilerlemenizi takip edebilir, güçlü ve zayıf yönleriniz hakkında fikir edinebilir, pratik yapabileceğiniz gereçlere erişim sağlayabilir ve öğretmenlerinizle sınıf dışında da etkileşime geçebilirsiniz. EC Online ayrıca problemli alanlarınızı teşhis eden ve kişisel öğrenme planınızı oluşturmaya yardımcı güçlü bir ihtiyaç analizi aracı olan EC Advance'a erişim sağlar.

EC Online ile:

  • Okulunuza varmadan önce öğrenmeye ve katılıma başlayın: Bir yerleşim testi yapın ve sonuca göre öğrenim gereçlerinizi teslim alın. Ayrıca, hafta sonu etkinlikleri dahil, ilk gün programınızı ve, okulunuz ve gideceğiniz yer hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.
  • Hedeflerinizi belirtin: Hedeflerinizi anlamamıza yardımcı olmak ve yaşantınızı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmemiz için varış öncesi anketine katılın.
  • Öğreniminizi kişiselleştirin: İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş bir öğrenme gereçleri listesi edinin.
  • Özel dersler: Öğretmeninizden iyileştirmeye yönelik belirli geri bildirim ve öneriler almak için bire-bir dersleri kullanın.
  • Gelişiminizi takip edin: Ne kadar ilerleme kaydedebileceğinizi ve doğru yolda ilerlediğinizi görmek için kişiselleştirilmiş değerlendirme sistemini kullanın.
  • Eğitmenleriniz ve personelinizle konuşun: EC'nin öğretmen ve personel profillerini inceleyin.
  • Sosyal programınızı planlayın: Okul tarafından yürütülen değişik sosyal etkinlikler ve ücretsiz dil atölyeleri hakkında bilgi edinin.
  • Öğreniminizi ölçün: Gelişiminizi doğrulamak ve kurs bitirme sertifikanızı alabilmek için son bir yerleştirme sınavına girin.

ÜCRETSİZ DİL ATÖLYELERİ

Öğretmenler eşliğinde gerçekleştirilen bu ek seanslara ücretsiz olarak katılabileceksiniz. Bu seanslar her hafta sınıf dışında yapılmaktadır.

TÜM OKULLARIMIZDAKİ MEVCUT ATÖLYELER

Hangi EC okulunu seçerseniz seçin, programınız aşağıdaki seansları içerecektir:

SÖYLEŞİ SEANSLARI (haftada en az bir kez) Konuşma becerilerinizi farklı sınıf ve seviyelerdeki diğer öğrencilerle pratik yaparak geliştirin. Bu rahat ve sosyal atmosferde geçirilen oturumlarda hangi konuda tartışmak istediğinizi seçebilirsiniz.

YETENEK KLİNİKLERİ (haftada en az bir kez) Dilin farklı alanlarında uzmanlaşmak için ipuçlarını, önemli noktaları ve sırları öğrenin. Dilbilgisi, telaffuz, yazma ve okuma klinikleri sunulmaktadır. Sunulan seçenekleri görmek için okulunuzun aktivite takvimine bakınız.

EK ATÖLYELER

Atölyeler her bir okuldaki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere oluşturulur. Çalışmalarımızdan bazılar:

KONFERANSLAR Dinleme, not tutma ve özet yazma gibi önemli beceriler konusunda pratik yaparken ilginç gerçekleri öğrenin.

SINAV BECERİLERİ Pratik yapın ve dil sınavlarınızda daha yüksek puanlar elde edeceğiniz beceriyi geliştirin.

SON DAKİKA GELİŞMELERİ Diğer öğrenci arkadaşlarınızla bir araya gelin ve yerel ve uluslararası güncel konular hakkında tartışın.

İŞ KLİNİKLERİ CV ve iş görüşmesi klinikleri, İngilizce iş başvurularınızda ve görüşmelerinizde size gereken beceriyi sağlamada yardımcı olacak.

YEREL KONUŞMA PARTNERİ Uzun dönem öğrenciler, düzenli olarak buluşup sohbet edebilecekleri ve bölgenin ana dilini konuşan kişilerle bir araya getirilir.

YAZMA KLİNİĞİ İngilizce metin yazma alıştırmaları yapın; hem resmi hem de gayri resmi yazışmalardaki pratiğinizi geliştirin.

ÖDEV KULÜBÜ Ödevlerinizde birbirinize yardım edebileceğiniz ve bir araya gelerek İngilizce pratik yapacağınız organize bir öğrenci grubudur.

OĞAÇLAMA SAATİ Doğaçlama yoluyla konuşma becerinizi ve özgüveninizi geliştirirken aynı zamanda eğlenceli saatler geçirin.

MUHİT Edebiyatın, tarihin ve politik hareketlerin okuduğunuz şehri nasıl şekillendirdiği hakkında bilgi edinin.

DESTEK EKİBİNİZ

Akıcı konuşma yolculuğunda yalnız değilsiniz! EC'de tüm ekip arkanızdadır ve en iyiye sahip olmanız için ellerinden geleni yaparlar. Bu takım sizin EC tecrübenizin heyecan verici, hayatınızı değiştiren ve başarılarla dolu olmasını ister. Onlara her şeyi sorabilirsiniz – en iyi çalışma yönteminden en iyi kahveyi bulabileceğiniz yere kadar! Onlar nereye gidileceğini ve ne yapılacağını bilirler ve her adımda size rehberlik ederler.

EĞİTMEN TAKIMINIZ

Derslerdeki yönlendirmeler, bire bir rehberlik, ve EC Online aracılığıyla, öğretmenleriniz eğitim yolculuğunuzda size rehberlik edecek. Kişisel ihtiyaçlarınızın karşılandığından emin olmak isterler, böylece olması gereken hızda gelişim gösterirsiniz. Öğretmek konusunda tutkuludurlar ve sizin başarınız onların en baştaki önceliğidir.

ÖĞRENCİ HİZMETLERİ EKİBİNİZ

Bu ekip sizin derste öğrendiklerinizi gerçek hayatta uygulamanıza yardım edecek ekiptir. EC deneyiminizin eğlenceli, tatmin edici, mutlu ve heyecan verici geçmesi için çalışan Öğrenci Hizmetleri Koordinatörleri, Sosyal Liderler ve Öğrenci Elçilerinden oluşur. Bu ekip, seçtiğiniz şehri keşfederken ve yeni uluslararası arkadaşlar edinirken sınıfta öğrendiklerinizi etkin olarak kullanmanıza yardımcı olmak için planlar oluşturur.

MERKEZİ AKADEMİK EKİBİNİZ

Ekibin bu kısmı sizin olabildiğince yüksek gelişimi göstermenizi ister. Ekip kitapları basılmış yazarları ve eğitim bilimindeki son gelişmeleri araştıran ve bunları eğitim programımıza uygulayan eğitim teknolojileri uzmanlarını içerir. Bu kişiler, düzenli olarak dünyanın çeşitli yerlerindeki eğitim konferanslarında sunumlar yapar ve alanlarındaki uzmanlıklarıyla tanınırlar.

KONAKLAMA EKİBİNİZ

Bizimle geçirdiğiniz zaman içerisinde nerede yaşadığınız, bu yeni tecrübenizin önemli bir parçasıdır. Her EC okulunun, ev hayatınızın rahat ve destek verici olmasından emin olmak için çalışan bir Konaklama Ekibi vardır. Konaklamanızla ilgili herhangi bir sorunuz olduğunda her an bu ekibe başvurabilirsiniz.

EVİNİZDEN UZAKTAKİ EVİNİZ

İster diğer öğrencilerle birlikte bir yurtta, isterseniz yerel günlük yaşamı deneyimlemek isteyeceğiniz bir aile yanında kalmayı tercih edin, size evinizden uzakta, ama ev rahatlığında bir konaklama sağlayacağız. EC konaklamanız, deneyiminizden en iyi şekilde yararlanabilmeniz için EC topluluğuyla daha fazla iç içe olmanızı sağlar. Çoğu mesken, spor salonu ve sosyal alanlar gibi, bazıları da yüzme havuzu gibi ek olanaklar sunmaktadır. Birçok mekanda öğrenciler, aralarında İngilizce pratik yapmak üzere bir arada kalırlar, hatta ana dili İngilizce olan kişilerle bir araya gelme fırsatına sahip olurlar. Amacımız mükemmel bir konaklama sunmaktır, bu nedenle tüm konaklamalarımız EC ekibi tarafından güvenlik ve temizlik standartlarını karşıladığından emin olmak üzere tamamen kontrol edilir. EC mekanlarında yaşamanın çok büyük artıları vardır. Çift kişilik bir odayı, oda arkadaşıyla paylaşarak yeni arkadaşlar edinebilir veya tek kişilik bir odada kendinize ait zamanın tadını çıkarabilirsiniz. EC eviniz dinleneceğiniz ve yeniden şarj olacağınız yerlerdir; bu yüzden kendinizi %100 rahat hissetmeniz çok önemlidir. Bu nedenle zevk ve ihtiyaçlarınıza uygun konaklama seçeneklerine sahibiz. Aşağıdaki opsiyonlardan herhangi birini seçebilirsiniz:

STANDART: Bu temel konaklama türü, bütçesine dikkat edenler için mükemmel bir seçenektir. Hizmet ve tesisler, makul fiyatlar çerçevesinde limitlidir. Bu seviye, 18-30 yaş için idealdir.

KONFOR: Bu orta sınıf konaklama seçeneğimiz daha yüksek oranda konfor ve imkanlar sunar. Gelişmiş tasarım ve fiziksel nitelikleri ile bu konaklama her yaş için idealdir.

SEÇKİN: Bu ayrıcalıklı seçenek mükemmel donanımıyla geniş bir yelpazede tesis olanağı ve yüksek standartlarda bir tasarım sunar. Bu konaklama, 30 yaşından büyükler ve aileler için idealdir. Her bir konaklama seçeneğinden okula olan en uygun ulaşım yolunu görmek için varış merkezleri sayfalarımızda bu simgelere bakınız:

  • Yürüme mesafesi
  • Tren
  • Otobüs
  • Bisiklet

AİLE YANI KONAKLAMA

Yerel biri gibi yaşayın ve sıcak bir karşılamadan ev yemeklerine, ev hayatının keyfine varın. Standart aile yanı konaklama, bir aile yanında ortak paylaşımlı banyoya sahip, iki veya tek yataklı odalardan oluşur. Konfor aile yanı konaklamamız ise kendine ait veya kişiye özel banyo olanağı sağlar. Bulunduğu bölgeye göre sadece kahvaltı ve yatak, kahvaltı ve akşam yemeğinin dahil olduğu yarım pansiyon veya öğrencilerin kendi yemeklerini kendilerinin hazırlayabileceği opsiyonlar mevcuttur (tüm İngiltere okullarımızda mutfağa erişimin olduğu bu seçenek mevcuttur).

ÖĞRENCİ YURDU

Sadece öğrencilerin kabul edildiği konaklamalarımızdaki ortak alanlarda dünyanın her yerinden gelen, aynı kafadan kişilerle sosyalleşin ve seçtiğiniz şehri birlikte keşfedip özgürlüğün keyfini çıkarın.

ÖĞRENCİ EVİ YA DA DAİRESİ

Ulusararası diğer öğrencilerle bir evi veya apartman dairesini paylaşın ve daha ufak çaplı bir alanda, ev arkadaşlarınızla dostluklar kurarken bağımsızlığın keyfine varın.

ORTAK EV VEYA DAİRE

Bir evi veya apartman dairesini paylaşırken dünyanın her yerinden kişilerle tanışın. Size İngilizce pratiği yapacağınız pek çok olanağı sunacak diğer öğrencilerle ve genç profesyonellerle iletişim içinde olun.

APART OTEL

Eğer bir otelin rahatlığını ve imkanlarını arıyorsanız bu seçenek tam size göre. Aynı anda kendinize ait bir dairenin mahremiyetinin ve bir otelin sağladığı konforun keyfine varın.

ÖZEL KONAKLAMA

Pek çok varış noktamızda özel apartman daireleri de mevcuttur.