KURSUNUZU SEÇİN

Olağanüstü yerleri keşfetmek ve dünyayı rahatça dolaşmak mı istiyorsunuz? İngilizce eğitiminize ve yeni bir kültüre tamamen dahil olmanıza yardımcı olabiliriz!

Uluslararası bir kariyer yapmak için iletişim becerilerinizi geliştirmek mi istiyorsunuz? Hangi kariyer alanında ilerlemeyi seçerseniz seçin, İngilizcenizdeki akıcılık CV’niz için güçlü bir artıdır.

Hayallerinizin eğitiminde başarılı olmak mı istiyorsunuz? Akademik İngilizce kursumuz sizi İngilizce eğitim veren bir üniversite ortamına hazırlar.

Resmi bir sınava mı girmeniz gerekiyor? Sınav Hazırlık kurslarımızla size, sınavı geçmenizi sağlayacak becerileri ve güveni kazandırabiliriz. İngilizce öğrenmek için sebebiniz ne olursa olsun, sizin için en mükemmel kurs seçeneği bizde.

Tek yapmanız gereken seçim yapmak!

GENEL, YARI-YOĞUN VE YOĞUN İNGİLİZCE

Her hafta 20 saatinizin 12 saatinde Entegre Becerilere yoğunlaşacak, interaktif çeşitli aktivitelerle kelime hazinenizi, dil bilginizi ve telaffuzunuzu geliştireceksiniz.

Diğer sekiz derste ise Hedeflenen Becerilere yoğunlaşacaksınız. Bu derslerde dilin her dört alanına da odaklanacaksınız: konuşma, dinleme, okuma ve yazma. Bu, İngilizcede ustalaşmaya yönelik ilerlemenizi en üst düzeye çıkarmak için dil becerileriniz üzerinde çalışma fırsatıdır.

ÖZEL ODAKLI DERSLER İLE YARI-YOĞUN VEYA YOĞUN İNGİLİZCE

Daha hızlı bir gelişim ve özel ilgi alanlarınıza yoğunlaşmak için her hafta ekstra dört veya on seçmeli ders alın.

ÖZEL ODAK PROGRAMLARI

Bu kurs, 20 ders Genel İngilizcenin 10 derslik Özel Odak seçeneklerinden biriyle birleştirilmesinden oluşur. Kişisel öğrenme nedenlerinize ve ihtiyaçlarınıza göre düzenlenmiş yoğun ve komple bir eğitim sunar.

ŞEHİRDE İNGİLİZCE

İngilizcenizi geliştirirken yerel lehçeleri, tarihi ve ünlü mekanları deneyimleyin. Bu ders, kaldığı şehir hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen öğrenciler içindir.

Seçtiğiniz şehirden esinlenerek dil eğitimine odaklanmış haftada 10 ders ile varış noktanızı tam anlamıyla yaşayın.

Her hafta sınıfça, ilginç yerleri ziyaret ederek ve bölgedeki aktivitelere katılarak bir dersi okul dışında geçireceksiniz.

Sınıfça her hafta değişen konuları destekleyen çalışmalar yapılacaktır; örneğin ‘Sanat ve Kültürü Tanımlama – Müze Turları’, ‘Bölgenin Yerlisi Gibi Konuşun – Muhit Ziyaretleri’ ve ‘Sporun Dili – Stadyum Ziyaretleri’ gibi.

İŞ İNGİLİZCESİ

Profesyonelce İngilizce kullanma konusunda kendinize olan güveninizi artırın. İş İngilizcenizi ve uluslararası meslektaşlarınızla ve müşterilerinizle etkileşimde bulunma yeteneğinizi geliştirin. Toplantılara katılmak, e-posta ve proje raporlarını güvenle yazmak, okumak ve Skype’a katılmak için dilinizi ilerletin.

Haftada 10 dersle, uluslararası bir kariyer edinmek üzere dil becerilerinizi geliştirin. Sunum teknikleri ve iş görüşmesi hazırlığı gibi iş ortamı becerileri edinin; fikirlerinizi savunma, önerilerde bulunma, farklı senaryolar sunma ve çatışmaları çözümleme gibi sosyal becerilerinizi geliştirin. Ders konuları; müzakere, İK ve yönetim, markalaşma ve tanıtım stratejileri, proje yönetimi, KSS ve iş etiği konularını kapsayacaktır.

AKADEMİK İNGİLİZCE

Araştırma, akademik yazı yazma, ders notları alma ve sunum hazırlama gibi üniversite düzeyindeki becerilere odaklanın.

Haftada 10 dersle, üniversiteye geçiş için becerilerinizi törpüleyin.

Bir Amerikan üniversitesinde başarılı olabilmek için gereken akademik konularda okuma ve yazma, dersleri dinleme ve etkili notlar alma gibi becerilere odaklanın. Ayrıca profesörlerinizle nasıl iletişim kuracağınızı, ders anlatımlarını ve programları anlamayı ve kampüs hayatında nasıl yolunuzu bulacağınızı öğreneceksiniz.

Üniversite Kabul Hizmetleri: Bilgili personelimiz ve onların Kuzey Amerika’daki üniversitelerle bağlantıları sayesinde, seçtiğiniz üniversiteye başvurunuzda size yol gösterecek kişisel danışmanlık hizmeti alacaksınız. Bu hizmet, 10+ haftalık Akademik İngilizce kaydı yaptıran öğrenciler için ücretsizdir.

24 HAFTA VEYA DAHA FAZLA: AKADEMİK DÖNEM/YIL EĞİTİMİ

Şu özellikleri taşıyorsanız bu kursu seçin:

  • İngilizce konuşulan bir ülkede uzun süre (24+ hafta) okumak ve yaşamak hayaline sahipseniz
  • İngilizceyi tam ve aktif biçimde anlamak istiyorsanız
  • Tüm seviyelere açık, her hafta başlayan esnek bir programı tercih ediyorsanız

SİZE ÖZEL HAZIRLANMIŞ SAĞLAM BİR MÜFREDAT

Sınıf içi aktivitelerden ev ödevine kadar derste yaptığınız her şey, dilde akıcılığın yapı taşlarını oluşturan, programlanmış belirli bir eğitimin getirileridir. Bu getirilerle ilgili düzenli olarak değerlendirilecek ve bilgi boşluklarınızla ilgili detaylı analizler alacaksınız.

Aynı zamanda başarılı olmanız için, zayıf olduğunuz yanları geliştirmede ihtiyacınız olan bütün destek ve kaynaklara yönlendirileceksiniz. Öğretmenleriniz ve dijital öğrenme arkadaşınız EC Online her adımınızda sizinle olacaklar.

7/24 YAŞAM VE ÖĞRENİM

Dersleriniz dışında takviminiz, bu seyahatinizi hayat deneyimine çevirecek şekilde sosyal, kültürel ve akademik aktivitelerle dolu olacak. Ücretsiz dil atölyeleri, gayriresmi bir ortamda düzenlenir ve spesifik becerileri hedef alır. Enteresan ders anlatımları, yerel konuşma seansları ve telaffuz alıştırmalarına hazır olun. Sosyal aktiviteler, varış noktanızdan en iyi şekilde faydalanmanıza yardımcı olur. Şehir turlarının, sanatın, sporun, yemek ve gece hayatının keyfini çıkarın.

YETERLİK KAZANIN

Eğitim yolculuğunuzda dil seviyenizi bir sertifikayla belirleyecek olan ve uluslararası olarak tanınan bir sınava hazırlanma ve sınava girme fırsatına sahip olacaksınız:

  • Cambridge – İşverenler, üniversiteler ve kolejler tarafından tüm dünyada tanınmaktadır
  • IELTS – Dünyada pek çok üniversite ve kolej tarafından talep edilmektedir
  • TOEFL – 8,000’i aşkın akademik ve profesyonel kurum tarafından tanınmaktadır.
  • TOEIC – 120 ülkede 10,000’den fazla şirket ve devlet kurumları tarafından kullanılmaktadır Sınav olanakları merkezden merkeze farklılık gösterir ve minimum dil seviyesi gerektirir

CAMBRIDGE SINAVLARI
B2 Başlangıç, C1 İleri seviye, C2 Yeterlilik

Cambridge sınavları tüm dünyadaki iş verenler, üniversite ve yüksek okullar tarafından tanınmakta ve saygı görmektedir. Cambridge sınavını gerek iş, gerek eğitim gerekse kişisel başarı ölçümlemeniz için tercih ediyor olun, en iyi puanı almanıza yardım edeceğiz.

IELTS INTERNATIONAL ENGLISH LANGUAGE TESTING SYSTEM

IELTS puanı İngiltere, Kanada, Avustralya ve Malta üniversitelerinin geneline ve bazı ABD üniversitelerine girmek için kullanılabilinir. Sıklıkla profesyonel kuruluşlar tarafından talep edilir ve göçmenlik için kabul görmüş testlerden biridir.

TOEFL TEST OF ENGLISH AS A FOREIGN LANGUAGE

TOEFL, İngilizceyi kullanma yeterliğinizi üniversite seviyesinde ölçer ve 130’u aşkın ülkede, pek çoğu Kuzey Amerika olmak üzere, 8.000’in üzerinde kurum tarafından tanınır.

TOEIC TEST OF ENGLISH FOR INTERNATIONAL COMMUNICATION

TOEIC test sonuçları 120 ülkede 10,000’den fazla şirket, devlet kurumları ve İngilizce dili eğitim programları tarafından kullanılmaktadır.

ÖZENLE GELİŞTİRİLMİŞ SINAV EĞİTİMİ

Higher Score® sistemi, en iyi sonucu elde etmeniz için üç anahtar alandan oluşur: yardımcı sınav stratejileri, sınavda etkili düşünme ve sadece sınavın kendisi için gerekli olan İngilizceyi öğrenme. Piyasadaki en iyi ders kitaplarını, özellikle sektörün profesyonelleri tarafından geliştirilen özel olarak tasarlanmış gereçlerle birleştiriyoruz. Tüm Higher Score® öğretmenleri özel olarak eğitilmiştir ve uzman bilgiye sahiptirler.

DİJİTAL OLARAK OPTİMİZE EDİLMİŞ

Higher Score® kursumuzun içeriği, IELTS, TOEFL ve TOEIC sınavlarının kendi güncelleştirmelerine uygun olarak gözden geçirilmiştir. Ek olarak, EC Online aracılığıyla, hedeflediğiniz dijital eğitim konularına ve online pratik yapma gereçlerine bolca erişim sağlayacaksınız. Bu ekstra sınav denemeleri ve bireysel çalışma olanaklarıyla sınavınıza çok daha güvenle yaklaşacaksınız.

KANADA’DA ÖĞRENİM GÖRÜN. KANADA’DA YAŞAYIN

EC Toronto veya EC Vancouver’da İngilizce öğrenmeyi seçin, geleceğinize ve üniversite yolculuğunuza Kanada’da başlayın! Kanada Üniversite Yolu programımız, Kanada’nın en kıdemli bazı akademik enstitüleri de dahil olmak üzere, ülke genelinde seçim yapabileceğiniz çok sayıda üniversite ve kolejlere erişim sağlar. Kanada’daki bir üniversitede okumak, Kanada’da kalmak için ilk adımlardan biridir. Mezun olduğunuz anda üç yıllık çalışma izni almaya hak kazanacaksınız; bu da orada sürekli ikamet etmekle ilgileniyorsanız size yardımcı olabilir.

KENDİNİ İŞİNE ADAMIŞ EKİP

Ekibimiz kendisini seçtiğiniz üniversiteye girmenize yardımcı olmaya adamıştır. Bir üniversite veya kolej seçme, başvuru sürecini tamamlama, mevcut İngilizce seviyenizi belirleme ve seçtiğiniz üniversiteye girebilmek için gerekli İngilizce seviyesine ulaşmanıza yardımcı olacak kişisel rehberlik ve destek alacaksınız. Ortak üniversitelerimizden birini seçerseniz, başvuru ücretinizden de muaf tutulacaksınız.

TOEFL VEYA IELTS OLMADAN

Ortak çalıştığımız üniversitelerden birine başvururken, TOEFL veya IELTS sınavına girmekten endişelenmenize gerek kalmayacak. Bunun yerine, seçtiğiniz üniversiteden şartlı bir kabul mektubu alacaksınız ve üniversitenin gerekli İngilizce seviyesine ulaştığınızda okula kabul edileceksiniz.

ÜNİVERSİTE HAYATINI DENEYİMLEYİN

EC okulunuzda İngilizce öğrenirken, bir üniversitede derslere katılma şansınız olacak. Bu, Kanada’da öğrenci yaşamının ve sınıf deneyiminin nasıl olduğunu görmek için mükemmel bir fırsattır.

YOL PARTNERLERİMİZ

Acsenda İşletme Fakültesi, Alexander Koleji, Brock Üniversitesi, Cape Breton Üniversitesi, Centennial Koleji, Conestoga Koleji, Confederation Koleji, Fairleigh Dickinson Üniversitesi, George Brown Koleji, Georgian Koleji, Herzing Koleji, Lakehead Üniversitesi, Lambton Koleji, LaSalle Koleji, Mount Saint Vincent Üniversitesi, Niagara Koleji, Royal Roads Üniversitesi, Seneca Koleji, Sheridan Koleji, Sprott Shaw Koleji, Thompson Rivers Üniversitesi, Toronto Film Okulu, Canada West Üniversitesi, Guelph Üniversitesi, Northern British Columbia Üniversitesi, Regina Üniversitesi, Vancouver Film Okulu, Vancouver Institute of Media Arts, Wilfrid Laurier Üniversitesi.

EC MONTREAL’DE FRANSIZCA KURSLARI

ÇİFT DİLİN KONUŞULDUĞU BU EŞSİZ VE HARİKA MONTREAL ŞEHRİNDEKİ FRANSIZCA KURSLARIMIZDAN BİRİNİ SEÇİN.

İKİ DİL BİRDEN PROGRAMI

İngilizce ve Fransızcayı, kendinizi dünyanın iki dil konuşulan en büyük şehri Montreal’in kozmopolit kültürüne teslim ederken öğrenin. Bu İki Dil Birden Programı İngilizce ve/veya Fransızca dil becerilerinizi geliştirmeniz için pek çok seçenek sunar. Üstelik eğitiminizi tercihlerinize göre şekillendirebilirsiniz: sabahları Fransızca, öğleden sonraları İngilizce, ya da kursunuza bir dilde başlayıp diğer bir dilde bitirebilirsiniz.

Quebec deyimleri, telaffuz klinikleri, akademik dersler ve CV yazma atölyeleri gibi geniş yelpazedeki pek çok akademik ekstra dersler her iki dilde de mevcuttur. Ayrıca kursunuza Fransızca ve İngilizce Gastronomi’yi de ekleyebilirsiniz. Bu her seviyeye açık aşçılık seanslarında pratik de yapabileceksiniz. Bir diğer ilginç seçenekse size kırsal hayattan keyif alma olanağı sunan ve İngilizce ve/veya Fransızcanızı gerçek sosyal bir ortamda kullanırken çiftlik yaşamını deneyimleyebileceğiniz Çiftlik Hayatı’dır.

Bir çok öğrenci Cuma atölyelerimizden birine katılarak hangi kursu istediklerine karar verirler ve haftada 24 ders içeren Yarı-Yoğun veya haftada 30 ders içeren Yoğun programlardan birini seçerler. EC, dünyanın en heyecan verici ve hareketli şehirlerinde hayalinizdeki yabancı dili öğrenmenizi kolaylaştırır.

GENEL FRANSIZCA

İster başlangıç seviyesinde olun, isterseniz daha ileri bir seviyede; Fransızca okuma, yazma, konuşma ve dinleme yeteneğinizi bizimle geliştirin. Pek çok alternatif içeren Özel Odak Derslerinin dahil olduğu Yarı-Yoğun ve Yoğun kurs programınızdan en yüksek faydayı sağlayın.

FRANSIZCA AKADEMİK DÖNEM/YIL

Bu 24 hafta ve üzeri kursla, dilde akıcılık kazanacak, kendinizi aşacak ve uluslararası bir arkadaş ağı kuracaksınız. Yarı-Yoğun veya Yoğun kurs programını tercih ettiğiniz taktirde çeşitli Özel Odak derslerinden de seçebileceksiniz.

İŞ FRANSIZCASI

Uluslararası bir kariyer için gerekli becerileri geliştirin veya bu orta seviye kursla CV’nizi güçlendirin. Meslek hayatınızda avantaj elde etmek için pazarlama, finans, yönetim, e-ticaret ve uluslararası ticaret gibi alanlarda dil becerilerinizi ilerletin.

DELF/DALF SINAV HAZIRLIK

DELF ve DALF (Diplôme d’Etudes / Approfondi en Langue Française) sınav diplomaları, Fransızca seviyenizi göstermek üzere Fransız Eğitim Bakanlığı tarafından verilir. Sonuçlar tüm dünyada, hayat boyu geçerlidir. Dört haftalık hazırlık kurslarımız haftada 20 ders Genel Fransızca ile 10 ders seçmeli sınav hazırlık ve pratik derslerini içerir.

CLUB 50+

EC Malta’ya özel, dersler ve aktivitelerden oluşan bu komple paket; seyahat etmek, sosyalleşmek ve İngilizcelerini Akdeniz güneşi altında geliştirmek isteyen 50 yaş ve üzeri kişiler içindir.